Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 364 225 05 26
WEB https://bilgekagantml.meb.k12.tr
Adres : Kale Mh. Ata 33. Sk. No 8 Merkez / ÇORUM
VİZYON : Milli ve etik değerleri benimseyen, bilimsel düşünebilen, değişime açık, alanında öncü ve örnek bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel amaçlar ve temel ilkelerine uygun olarak; öğrencilere ortaöğretim seviyesinde, ortak bir genel kültürle birlikte gerekli mesleki eğitimi kazandırmak; yükseköğretime hazırlamak ve alanların ihtiyaç duyduğu, kişi ve toplum sorunlarını tanıyan, çözüm yolları üreten, yabancı dil bilir, nitelikli ara insan gücünü yetiştirerek; ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
BAŞARILAR : 2013 - 2014 eğitim öğretim yılının başında ilimizde yapılan Ahilik yarışmasında öğrencimiz Melike NUR BALÇIK 2. oldu. İlimizde Öğretmenler Günü Kapsamında düzenlenen yarışmada Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Celil Cengiz 2. oldu. İlimizde düzenlenen okullar arası Futsal´da Kızlar kategorisinde Kız Futbol Takımımız 3. oldu.

Saatler : 08:00 - 15:35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet